Inschrijvingen 2023

Tennis en Padel abonnementen 2023 - Kortingstarief bij betaling vóór 15/03/23

Tijdens het komende zomerseizoen 2023 bieden we naast onze klassieke abonnementen "Zomer Tennis" voor volwassenen, jongeren en families, ook een aantal Padel abonnementen aan, eventueel in combinatie met tennis.  De tennis abonnementen zijn steeds geldig voor de 6 "zomerseizoen" maanden, van 01/04/23 tot 30/09/23.  Er zijn - naast Padel abonnementen voor dezelfde zomermaanden - ook jaarabonnementen Padel mogelijk, van 01/04/23 tot 31/03/24.

Met deze abonnementen zullen leden 1x betalen per 6 maand (of per jaar), en daarna kunnen reserveren zonder bijkomende kosten of saldo.  Abonnementhouders zullen gelijktijdig maximaal 1 open tennis reservatie en 2 open padel reservaties kunnen hebben in het reservatie-systeem van Tennis Vlaanderen.

De inschrijvingsprocedure blijft dezelfde als de voorbije jaren: ga naar https://www.tennisvlaanderen.be/lid-worden?clubId=2297 en kies het abonnement van jouw keuze.  Na 15 maart '23 betaal je het standaard tarief.

(In bovenstaande tabel staat geen combinatie Zomertennis + Winterpadel abonnement.  Om aan deze mogelijke vraag tegemoet te komen, zullen leden die reeds zomerlid tennis waren in '23, in september een padel winterabonnement van 6 maanden kunnen kopen aan €100, zodat de combinatie zomertennis + winterpadel ook €285 kost, net zoals een Combi Tennis+Padel zomerabonnement.)

De inschrijvingsprocedure is eenvoudig:

- Indien je nog nooit lid was van een tennisclub of van Tennis Vlaanderen, heb je geen VTV nummer.  In dat geval volg je gewoon de stappen als nieuw lid.

- Indien je wel al een VTV nummer hebt, moet je eerst inloggen rechtsbovenaan, en dan de verdere stappen volgen.

- Nadat je bent ingeschreven, kun je onmiddellijk online betalen, of kiezen om te betalen via overschrijving.  In dat laatste geval krijg je een bevestiging via e-mail van Tennis Vlaanderen, met als onderwerp "Clubabonnement TENNIS WEZEMAAL (7059) -  goedgekeurd - BETALINGSOPDRACHT", zoals het voorbeeld hieronder.  Deze bevat een link naar een overschrijvingsformulier, door te klikken op "Bekijk het rekeningrapport" (rode pijl in het voorbeeld hieronder).  Het rekening nummer is BE48 0688 9265 2227 op naam van Tennis Wezemaal v.z.w.

  Als u binnen de week na uw inschrijving niets ontvangen heeft, contacteer dan de secretaris.  Kijk eerst ook even in spam of junk folders van uw e-mail programma.

- OPGEPAST!  Indien je bij een andere club een VTV aansluiting wilt, of interclub wilt spelen, schrijf je dan eerst in op die andere club, en daarna bij Wezemaal.

- Indien je je VTV nummer niet meer kent, kun je inloggen met je e-mail adres

- Indien je je paswoord niet meer kent, kun je op de link "Wachtwoord vergeten" klikken.

Indien je toch nog problemen ondervindt bij de online inschrijving, aarzel dan niet onze secretaris Rob te contacteren, op robert.govaerts@skynet.be

Voor de database van ons clubkampioenschap is het belangrijk dat je je naam ingeeft als volgt: Voornaam Achternaam (dus enkel eerste letters als hoofdletter, niet je volledige naam in hoofdletters)!

Geef altijd een e-mail adres in, ook voor kinderen.

Om les te volgen, dien je ook lid te zijn.