Vervroegde opening buiten terreinen vanaf 28/2/21!

We zijn heel blij dat we jullie opnieuw kunnen laten genieten van de mooiste sport ter wereld! 
Uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke prestaties. Het zomerseizoen starten op 28 februari is er zo één.

We hadden beloofd om de buitenterreinen zo snel mogelijk speelklaar te maken en hadden 15 maart voorop gesteld.  Maar kijk, onder het motto “het ijzer smeden als het heet is”, is het morgen al zover!

Vanaf nu stellen we de buiten terreinen 7, 9, 10, 11, 12 en 13 open voor reservatie. Terreinen 5 en 6 kunnen pas gereserveerd worden zodra de luchthal verwijderd is binnen een paar weken.  Indoor spelen is immers nog NIET toegelaten, behalve voor de lessen van de -12 jarigen.  Eventuele versoepelingen (bv. spelen met de zijkanten van de hall open) zijn door het overleg comité uitgesteld tot volgende week, ten vroegste.

We willen dan ook Tennis Decuyper (Stef, Edwin, Arno en Ben) bedanken voor het goede en harde werk dat ze geleverd hebben de afgelopen week om onze buitenvelden zo vroeg speelklaar te krijgen!

 

Gelieve zorg te dragen voor de terreinen, zodat iedereen ervan kan blijven genieten.  D.w.z. niet betreden wanneer het te nat is om te spelen.  Sproeien wanneer het droog is, enz...

 

Hou er ook rekening mee dat het reserveren van buiten terreinen op het zomerreservatie schema van Tennis Vlaanderen enkel werkt voor leden die al zomerlid zijn.

Indien je je lidmaatschap nog niet vernieuwd hebt, kan dit nog tot 31 maart aan het verlaagde tarief via deze link: https://www.tennisvlaanderen.be/lid-worden?clubId=2297

Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van iedereen voorop en vragen we dan ook de geldende coronamaatregelen op de club strikt na te leven.

Sportieve groeten,
het bestuur