Padel Reglement

Om tegemoet te komen aan de vele vragen die we krijgen i.v.m. padel reservaties, en om een aantal punten te verduidelijken, hebben we een Padel reglement opgesteld.  Het doel hiervan is ervoor te zorgen dat iedere speler voldoende speel gelegenheid krijgt.  

Je kunt dit downloaden door op de volgende link te klikken: REGLEMENT PADEL - Tennis Wezemaal 260322.pdf

Lees zeker even de "Fairplay regels voor reservaties" na:

  • Padelleden (dit zijn de leden die gratis kunnen reserveren) dienen hun terrein te annuleren als ze niet komen spelen.  Betalende spelers zijn hun saldo kwijt als ze niet komen opdagen. Annulatie van een terrein kan tot 3 uur voor de start van de reservatie.Bij dringende reden kan je ook nog later annuleren door contact op te nemen met de club 016 58 01 86.
  • Vanzelfsprekend worden de 2 of 4 spelers wiens namen op de reservatie staan, verwacht op het terrein.  Bij een enkelreservatie staan er dus maar 2 spelers op het terrein. Het gebruik van andere namen is ook niet toegelaten.
  • Heb je reeds je maximum aantal reservaties in het systeem staan, dan moet je wachten tot je gespeeld hebt, voordat je opnieuw kan reserveren. Het is niet toegelaten om een andere naam hiervoor te gebruiken en deze dan later te wijzigen naar je eigen naam. Het is ook niet toegelaten om hiervoor ‘onbekende gastspeler’ te gebruiken.

We willen immers iedereen evenveel speelkans geven en dat kan alleen als iedereen zich aan deze regels houdt. We rekenen op jullie fairplay!

Daarnaast werd ook het aantal daluren verhoogd, door reservaties met een startuur op zaterdag en zondag vanaf 15u als "daluur" te tellen.