Lentelessen

Folder Lentelessen 2020: klik hier
Inschrijvingen gesloten

WIT - BLAUW: 2014-2015-2016
Wil je nog inschrijven voor wit-blauw? Stuur dan een mail naar charon.tenniswezemaal@gmail.com om te kijken of er nog plaats is.

ROOD: 2012-2013
Wil je nog inschrijven voor rood? Stuur dan een mail naar charon.tenniswezemaal@gmail.com om te kijken of er nog plaats is.

ORANJE: 2010-2011
Wil je nog inschrijven voor oranje? Stuur dan een mail naar charon.tenniswezemaal@gmail.com om te kijken of er nog plaats is.

GROEN
Wil je nog inschrijven voor groen? Stuur dan een mail naar jarich.tenniswezemaal@gmail.com om te kijken of er nog plaats is.

GEEL
Wil je nog inschrijven voor geel? Stuur dan een mail naar jarich.tenniswezemaal@gmail.com om te kijken of er nog plaats is.

COMPETITIE: U09, U11, U13, U15 en U18
Wil je nog inschrijven voor competitie? Stuur dan een mail naar nicolashosten@hotmail.com om te kijken of er nog plaats is.

VOLWASSENEN
Wil je nog inschrijven voor volwassenen? Stuur dan een mail naar jarich.tenniswezemaal@gmail.com om te kijken of er nog plaats is.
 

Start to tennis volwassenen
Wil je nog inschrijven voor Start To Tennis? Stuur dan een mail naar jarich.tenniswezemaal@gmail.com om te kijken of er nog plaats is.