Heropening clubhuis en indoor hall op 8 juni!

Opening indoorterreinen

Vanaf maandag kan er opnieuw indoor getennist worden.  De terreinen kunnen al gereserveerd worden.  De zijkant van de hal werd vandaag geopend worden zodat er permanent een goede ventilatie is.

Opening clubhuis

Ook ons clubhuis zal vanaf maandag opnieuw geopend zijn onder bepaalde voorwaarden.  We nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om jullie op een veilige manier te laten genieten van jullie après tennis moment.

In het sanitair zullen enkel de toiletten geopend zijn, de kleedkamers en douches blijven tot nader order gesloten.

Hierbij alvast de belangrijkste voorschriften die moeten in acht genomen worden:

  • De leden moet zittend plaatsnemen, maar mogen wel afhalen aan de bar
  • Er moet minstens 1,5m afstand zijn tussen tafels.
  • Er mogen maximum 10 personen aan 1 tafel zitten (dit staat zo in de richtlijnen, wij nemen aan dat dit 10 personen uit dezelfde “bubbel” moeten zijn).
  • Bedienend personeel moet verplicht een mondmasker dragen.
  • De horecazaak moet uiterlijk om 1u 's nachts de deuren sluiten.

Onderhoud outdoor terreinen

De velden waren voor het begin van het zomerseizoen opnieuw aangelegd.  Door de lockdown in april, en de lange aanhoudende droogte in mei en het feit dat spelers enkele weken niet mochten sproeien, hebben de meeste terreinen hard afgezien.  We beseffen dat de aanwezigheid van valse botsen en steentjes voor iedereen frustrerend was tijdens het spelen (ook voor ons).  Zolang het niet regende, had het geen zin om extra gravel toe te voegen, want die zou gewoon wegwaaien.  Nu het een beetje geregend heeft, werd terug begonnen met “wellen”.  De komende dagen zal – indien het weer het toelaat – verder gewerkt worden aan de buiten terreinen.

Keep it safe and clean

 

Met al deze versoepelingen lijkt het er op dat we terug naar het normale keren, maar mogen we er op aandringen om het veilig te houden voor iedereen en de basisregels van “play safe” in acht te blijven nemen. We zullen ook blijvend handgel voorzien op alle terreinen.

De banken en vuilbakken worden ook opnieuw  geplaatst op de terreinen.  Mogen we dan ook vragen om het op de terreinen netjes te houden voor iedereen.

Bedankt iedereen voor het begrip dat getoond werd de laatste maanden!

Het bestuur